Jonas Fremstad
Martin Heierstad

1 omgang.
Mål: 0-1 Sone Grenland 30 min.

Sone Grenland hadde flere gode spillere hvor de fleste spiller for G96 i sine respektive klubber. Grenland skapte flere gode sjanser, og flere nesten muligheter, og kunne fort scoret flere mål i den første omgangen.

Sebastian hadde et noen fine redninger. Forsvaret vårt med Tobias, kapteinen vår Ola, og Ole Jørgen holdt oss inne i kampen.
William Terjesen fra Høyjord fikk muligheten denne kampen, og gjorde en fin innsats fra sin venstre midtbanerolle. Fine ferdigheter, god  med ballen og mye involvert i den omgangen han spilte. Han og William W sto for mye bra spill på vår venstrekant. William W  var frisk i omgangen han spilte og gjorde mye bra. På vår høyreside slet vi med å komme skikkelig til, det var flere nesten sjanser ved Herman men det kom som regel en Sone Grenland spiller i veien. Ved en anledning ble Herman frispilt, og fikk til en god avslutning, men Sone Grenlands meget gode keeper, plukket det som kom.

Sentralt på midten spilte Lukas sammen med Viktor, og de jobbet godt. Vi vant mange dueller på midten og var flinke til å stresse motstanderne til å gjøre feil.

2-1 Jonas Fremstad 65 min

I andre omgang bytter vi 5 spillere, og Sone Grenland bytter 7 spillere. Dette forandrer kampbildet. Vi tar over og skaper sjanser etter godt spill. Særlig Didrik i kombinasjon med Ole Kristian skaper flere sjanser ved flikker og trekantspill. 1-1 målet kommer ved Didrik ved fint gjennomspill hvor han scorer sikkert i motsatt hjørne. Fin prestasjon !

Sone Grenland skapte få muligheter i andre omgang. Alexander Hartmann gjorde en flott omgang i den røde bylagstrøya. Alexander hadde flere fine involveringer, og brøt foran flere ganger og spiller fri sine medspillere.

Fabian spilte også andre omgang. Sammen med Jonas A, som kom høyere opp i banen, skapte de to mye bra fra sin side.
Jonas Fremstad scoret det siste målet. Etter at Martin hadde vunnet ballen i kamp med keeper, spilte han ballen inn foran mål hvor Jonas var på plass og bredsidet ballen sikkert i mål fra kort hold.

Vi spiller god fotball i perioder. Spiller oss ut bakfra og er trygge med ball.

Dagens Tønsberggutt:  Alle i bakre ledd.