28. august 2010

:: Karanba!

Norsk dokumentarserie. (1:8)
















Karanba 
 I Rios slumområder driver nordmannen Tommy Nilsen fotballaget Karanba. Han vil hjelpe unge gutter til en fremtid uten vold og narkotika.


 - Seks år uten lønn
NRK fulgte Karanba fra Brasil i et helt år. - Jeg har vært i Brasil i seks år uten lønn og det har i tillegg vært gjort betydelige investeringer i mennesker, sier Nilsen.

NRK har fulgt opplegget rundt laget tett og det er laget åtte programmer på rundt en halv time. De fulgte klubben i Rio og i forberedelsene til Europa-turen i 2009. Videre har de også fulgt laget tett under oppholdet både under Norway Cup 2009 og i Rio.

Vil forandre liv
Karanba kom til Norway Cup 2010 med solid suksess allerede. Laget vant Gothia Cup og ble nummer to i Dana Cup. En finale i Norway Cup er innen rekkedvidde. (Karanba slo Oppsal i finalen G16 i Norway cup 2010)

- Resultatene er ikke avgjørende for meg. Jeg drømmer om å forandre liv, føler meg priviligert og har funnet meningen med livet, sier Tommy Nilsen.

NRK2, søndag 29.8.2010 kl. 17.30 

NRK nett TV   

16-årige Wolf mangler penger til mat og vet ikke om han kan fortsette på skolen. Darlan trenger Tommys hjelp i en vanskelig situasjon, mens fotballtalentet Paulo kanskje kan få prøve seg i Vålerenga.


Tommy og Karanba! har startet forberedelsene til Norway Cup. Det er ikke plass til alle...



Seriens hjemmeside NRK  her... 

Karanba sin hjemmeside her...